fredag 17 december 2010

Egen julfest

Först måste jag berätta om min fantastiska väninna R, hon kom hit i fm för att skotta uppfarten till mig, min kropp klarar inte av det och inte mina händer heller, jag hade inte kunnat få ut bilen annars, vi fick två dm i går och frågan är om det inte kommit en dm till idag, det snöar fortfarande. TACK R, du är super!
Det är så vackert och i morgon ska jag inte baka så då måste jag få till en promenad. Idag har jag varit i Sjöbo och handlat och sen bakade jag klenorna.

L är i Stockholm på julfest, han är anställd på ett företag där och idag var det dax för den årliga julfesten, jag trodde ju dock inte han skulle komma iväg men han var envis och chansade med tåget igår i snökaoset och kom iväg med ett tidigare tåg som bara var lite försenat.

Jag hade mitt eget julbord ikväll, inte så stort med ack så gott :).

3 kommentarer:

 1. Är väldigt trög på att kommentera, men läser din blogg varje dag. Gillar ditt sätt att skriva om vardagen och eftersom jag oxå bor strax utanför Sjöbo ( fast söder om )så känner jag ju till alla platser du skriver om...Thuleslund, Eriksgården m.m. och ibland tänker jag när jag kör till Sjöbo...kanske möter jag Lisbet idag.
  Idag ska jag ge ett tips...julkonsert i Fränninge kyrka sön. (kl 18. tror jag), det brukar vara fantastiskt vackert med Emil Sigfridsson, alla "drängakörer" o "tösakörer". Du kanske brukar åka dit?
  Ja, det är ju en väldig massa snö vi har...snäll väninna som skottar till dej.
  Många kramar Majsan

  SvaraRadera
 2. Snacka om att ha en superväninna. R får en väninnestjärna av mig. Ett julbord behöver inte vara stort - huvudsaken är att det är gott.
  Kramiz-jamiz Yvette

  SvaraRadera
 3. Men åh vad gulligt av din väninna.
  Det såg riktigt gott ut.
  Ditt julbord alltså och säkert alldeles lagom.
  Jag MÅSTE få till en julskinka.
  Gud vad jag vill ha.
  Kraaaaaaaam

  SvaraRadera