torsdag 16 december 2010

Min ljuskrona

Vi har haft denna i flera år och jag älskar min vackra krona, iår har jag dessutom egenhändigt stöpta ljus i den *stolt*


Nu hoppas jag katterna låter den vara, eftersom dom inte får vara i vardagsrummet när vi inte är där så blir det nog inga problem, dörren är stängd och ingen har ännu öppnat den iallafall.

Musses första jul hade vi ingen möjlighet att stänga för då bodde vi i Dalby, jag hände ut kronan på terassen efter varje måltid och trodde den hängde säkert där, Musse satt på klätterställningen vi hade på terassen och slängde sig in i kronan och gungade, hon hade säkert jätteskoj :)


Tittar man noga så ser man att Musse ligger i granen och är jättehemlig :)


Jag har så mycket energi och älskar denna tiden, jag bakar och pysslar men just nu känns det ordentligt i fingrarna, efter att ha klätt hela kronan med mossa och bakat flera dagar så flagnar naglarna av helt och huden spricker och det gör ont, benen sprängvärker när jag står upp en hel dag men jag ska inte gnälla, jag njuter för fullt av att må så bra och ha fått tillbaka så mycket ork, risk är väl kanske att jag rasar ihop i januari men jag får ta det då, nu njuter jag iallafall för fullt!


.

9 kommentarer:

 1. Oj vad fantastiskt vackert och juligt ni har det! Vad fint du gjort!!! Jag gillar dina snygga garndiner med hjärtan på - jättefina!
  Här ligger bagarstugan nere, men jag har tjuvstartat julgodistillverkningen :)
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Jättefin ljuskrona och härliga bilder på katten. förmodar att du är lika innesnöad som jag ikväll :)

  SvaraRadera
 3. Hej ! Oj så fin ljuskrona :-d hoppas din ljul blir lius o fin :-D Din sjukdom till trots. Kämpa på vännen Trägen vinner till slut.
  varma julkramar Kristina

  SvaraRadera
 4. Hihi, vilken härlig katt!! :-)

  Och underbar ljuskrona! Vad juligt och fint ni har det!

  kram Linda

  SvaraRadera
 5. Det var verkligen en fin ljuskrona. Vi skulle stöpt ljus med svärföräldrarna, men det blev inställt. Får njuta av dina ljus på bilden istället.

  SvaraRadera
 6. hihi *ler brett*
  Så sött så sött.
  Och fin krona självklart.
  Kraaaaaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 7. Jag tycker Musse kan vara värd en egen krona att gunga i på terassen...

  SvaraRadera
 8. Kronan är jättefin. Så snäll du är som gör en så fin gunga till Musse - supermatte nr 1. Inte illa att dekorera granen med Musse.
  Kramiz-jamiz Yvette

  SvaraRadera
 9. Så fint du har det, härliga gömställen för din katt. Vacker ljuskrona!
  Kram

  SvaraRadera