onsdag 23 juni 2010

Onsdag

Jag njuter av att känna mej pigg, det tråkiga nu är att alla blåsorna i och utanför munnen kommer som ett brev på posten, ont som attan gör det men jag ska väl inte klaga, det kommer sämre tider igen det vet jag men just nu är det fina tider, jag mår BRA psykist, fysiskt är det ju si och så men jag är PIGG!!
Det betyder så mycket för mej.

Man kan ju inte annat än att njuta av att ha dessa i trädgården..


...och dessa på fötterna;)

7 kommentarer:

 1. Jag älskar dina pioner, och träskorna med. Dessutom är rött en sådan fantastiskt uppiggande färg.
  Inte undra på att du njuter med dessa fina skor på fötterna.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Appen heter ColorSplash :) och kostade kanske 7 kr. Underbart att du känner dig pigg nu. Det betyder så otroligt mycket. Massor med kramar Heidi

  SvaraRadera
 3. Kanske ta i att säga att livet LEKER men visst är det härligt att ha lite energi, orka njuta av sommaren och naturen:-) Stora kramar till dig Lisbet

  SvaraRadera
 4. Snygga träskor, jag har likadana :). Men jag kan använda dem ytterst sparsamt nu för jag har så ont i tånaglarna. Men små stunder då och då funkar ju :).

  Mitt tips för (mot) blåsorna i munnen är: Noga med munhygienen, det räcker inte med att borsta tänderna utan gurgla med munvatten (jag kör med Flux), använd eltandborste och tandtråd. Käka yoghurt varje dag. Drick mineralvatten, det lindrar lite. Undvik sånt som är fett och salt. Jag lider här när jag inte kan äta chips men hellre det än blåsor.

  Sen funkar sån där man kletar på blåsan åtminstone en liten stund, fick en tub sådant på onkologmottagningen + bedövningsmedel om det blir riktigt jäkligt.

  Vet inte om något av mina tips är vetenskapligt belagda men jag tycker det funkar och de är relativt ofarliga att testa :D.

  Skönt att höra att du är piggare! Kram!

  SvaraRadera
 5. Underbara bilder och underbart att du trots allt njuter. Många kramar o Glad midsommar.

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder (..och tollor..!) Ja det gäller att njuta mens man kan....! Det känns som om jag har svårare tider att vänta när jag får din "meducinblandning)...men då kanske du får det lindrigare så då är ju det bra i alla fall! Kram !/Ninni

  SvaraRadera
 7. Tack Kajsa!
  Eltandborste och tandtråd är standard sen många år.... munvatten ska jag inhandla... yoghurt äter jag till frukost och jag som brukar dricka litervis med mineralvatten undviker det nu för det gör så himla ont....känner att det blir värre med fet mat men salt trodde jag var bra, det är ju det enda som är gott ju... knaprar saltakatten... Iste är däremot jätteskönt att få in i munnen... Alla tips mottages tacksamt oavsett om dom är vetenskapligt bevisade eller ej:-)

  Kram på dej, och på alla er andra med:)

  SvaraRadera