tisdag 1 juni 2010

sömnlös..

förstår inte varför jag inte kan sova, antar att det också är en biverkning, la mej som vanligt igår innan midnatt, lyckades inte somna så efter 2 timmar steg jag upp, satt vid datorn och trode jag skulle bli trött men ikke, la mej vid 3, läste i över en timme innan jag somande och vaknade 7 igen... huvudvärk såklart, steg upp och åt en stor frukost, dock valde jag idag bla. fil med flingor till Musses missnöje, hon älskar vaniljyoghurt och står och drar i mej och kallar att jag ska sätta ner tallriken så hon kan få, det gick med fil men syntes på hennes min att det inte var lika gott:)
La mej igen vid 9, somnade nog i ca 30 minuter när mobilen ringde, dolt nummer svarar jag inte på... vaken igen...

Anledningen till att jag har mobilen i sängen är att jag lyssnar på ljudböcker i den, Storytel är helt super, 169kr i månaden och man får lyssna hur mycket man vill, jag är inne på 3e boken sen förra måndagen. Nu lyssnar jag på Håkan Nesser, En helt annan historia, jag har lysnat på Människa utan hund också, jag bara läst en Nesser bok tidigare, jag har även lyssnat på Marie Ljungstedts senaste, den farliga leken... Jag tar gärna emot tips, fick ett häromdagen med Jo Nesbö, dom ska jag lyssna på efter Nessers, jag älskar kriminalare:)

Det regnar ute, känner mej deppigare idag och har ont i mina armar, känns som dom håller på att somna...

Lägger in denna söta lilla blomma som Musse fick på utställningen, jag satte den på toaletten så man blir lite glad när man går in där..

2 kommentarer:

  1. Kanske är det kortisonet, kanske har du vilat för mycket på dagen. Jag har fått insomningstabletter utskrivet för att ta när jag tar kortison. Fast det har funkat bra i alla fall, i alla fall förra gången lyckades jag somna utan.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad bra att du kan använda dig av lyssnarböcker, ett trevligt underhållande tidsfördriv. Vilken fin bukett, du får ordna några fler och placera runt i huset så att du känner dig gladare. Insomningstabletter fungerar utmärkt, det har hjälp mig iaf.

    Sköt om dig

    SvaraRadera