lördag 4 december 2010

Tack, jag fick ett Award!



Min kära bröst- och bloggsyster som har den fina bloggen SOLROSEN har gett mig en award. Tack så jättemycket!

Den här awarden innebär att välja tre favoritförfattare och ange en bok av dem, skicka vidare awarden till fem favoritbloggar och tacka den som man fått awarden av, och till sist klistra in loggan på bloggsidan!
Jag älskar att ha en "bok i örat" när jag är ute och går, när jag står och stryker eller städar:)
Här kommer tre olika tips från mig:


Bibliotekskatten Dewey
av Vicki Myron
En småstadskatt som älskades av hela världen En kall vintermorgon hittar en bibliotekarie en utsvulten och frostbiten kattunge som slängts in i bibliotekets bokinkast. Personalen tar sig an katten, och trots en hel del motstånd lyckas de få behålla sin bibliotekskatt. Katten, som får namnet dewey Readmore Books, blir en symbol inte bara för biblioteket utan också för hela den lilla staden Spencer. Vi lär känna många färgstarka och gripande livsöden i denna sanna historia om en katt som blev känd och älskad i hela världen.



Den farliga leken
av Mari Jungstedt
När den gotländska gymnasietjejen Jenny upptäcks av en modellagentur slungas hon in i en värld fylld av pengar, kändisfester och glamour. För den några år yngre Agnes har det inte gått lika bra. Också hon har drömt om ett liv i rampljuset, nu är hon på väg att tyna bort av svåra ätstörningar. Men tragedin väntar också den framgångsrika Jenny. Under en fotografering på den karga gotländska halvön Furillen utsätts hennes pojkvän, modefotografen Markus, för ett brutalt mordförsök. Jenny och Agnes är länge ovetande om att deras liv är inflätade i varandra. Men det finns någon som håller ögonen på dem. Någon som planerar att ingripa i deras öden. Kommer Markus att överleva? Och kan han hjälpa kommissarie Knutas att hitta gärningsmannen innan det är för sent?



I den innersta kretsen
av Viveca Sten
Startskottet till Gotland Runt avfyras utanför Sandhamn en solig julidag. En stor Swanbåt ligger längst fram, men plötsligt faller den av. Skepparen är skjuten, mitt på öppet hav. Offret visar sig vara Oscar Juliander, framgångsrik seglare och vice ordförande i Kungliga Svenska Segelsällskapet. På ytan en känd och etablerad advokat, men skenet bedrar. Thomas Andreasson och hans poliskolleger börjar kartlägga Julianders liv, och de förs in i överklassens salonger bland hemligheter och lögner. Med sina juridiska kunskaper ser Nora Linde de dolda sambanden. Samtidigt försöker hon att hålla ihop ett alltmer ansträngt äktenskap. Så mördas ytterligare en av segelsällskapets ledamöter.


Detta var mina bidrag, och jag vill ge detta award till följande bloggvänner:
Om att leva med en obotlig cancer, Det var en gång...så kom bröstcancern, Ligans blogg, LINDA - småbarnsmamma med cancer, anna-lindkvist,

KRAM!


.

3 kommentarer:

  1. Tusen tack, Lisbeth! Vad gulligt av dej! Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Grattis till din award! Så kul att du rekommenderade Dewey-boken!
    Hälsningar Elisabeth

    SvaraRadera
  3. Grattis till awarden, den e du värd!
    Härligt med givande böcker!

    SvaraRadera