onsdag 20 april 2011

så besviken på läkaren...

Läkaren jag haft under hela behandlingen påstod att hon skickat mitt läkarintyg förra tisdagen, L tvingade ju överläkaren att skicka ett nytt intyg i fredags eftersom vi då fortfarande inte fått det, det intyget kom i måndags... normal postgång, min läkares intyg kom igår, 7 dagars postgång där det är samma avsändaradress och mottagaradress som på det som bara tog en arbetsdag... Tror inte ett dugg på att hon skickat det, kan inte se att det är normalt att man måste vänta tre veckor på sitt intyg som dessutom ligger färdigt i datorn..
Så himla trist att man måste anmäla till patientnämnden för att det ska hända något, nu är jag ju den som har tur och fått en kanon person på FK, hon har varit hjälpsam hela tiden och hon lovade att göra vad hon kunde för att jag skulle få mina pengar i nästa vecka, Tack E, jag vet att du gör allt du kan.


.

2 kommentarer:

 1. Jag hade samma tjafs med KK efter min operation. De hade skickat sa de. Sen försvann det helt. I dator o överallt. Pappaer som skickade mellan avdelningar frsavnn. Och jag undrar då...vart tog de vägen. ? Fick aldrig nåt svar.
  Ringde dagligen i 2 veckor och tjatade efter mitt intyg och bad doktorn ringa. Inget hände. Man måste vara frisk för att orka vara sjuk nuförtiden. Allt tjat och tjafs som behövs, det är så trist.
  En påskkram kommer här

  // Cecilia

  SvaraRadera
 2. Jag förstår så väl din ilska och att du är besviken. Att dom inte fattar ???
  Massor med PåskKramar från oss!

  SvaraRadera