lördag 15 januari 2011

Dålig på att blogga...

har jag varit denna veckan, tycker inte jag har något spännande att skriva om, känns som det mest blir gnäll.

Får summera veckan...
I måndags var vi ju i Kristianstad men det har jag skrivit om,
i Tisdags tog jag en promenad, den "långa" rundan,
i onsdags var jag med R i Hörby och det var en mysig dag, när jag kom hem skyndade jag mig att byta om och så gick jag rundan igen, då var det en del snö på vägen och inte lika halt som dagen innan då det var isgata. Dock gjorde dessa promenaderna att jag haft och har väldigt ont i benen, har fått ta smärtstillande både på dagen och natten:(
I torsdags var jag och hälsade på min gamla ungdomsvän, vi umgicks i princip dagligen sen vi fick våra barn fram tills för 13 år sedan då vi av olika anledningar kom ifrån varandra, visste inte hur mycket jag saknat henne förrän nu när vi sågs, vi hade en eftermiddag där det inte var en enda tyst sekund:)
Så igår ville R att vi skulle åka till Tomelilla och självklart gör vi det då, alltid lika kul att hitta på saker med R. Hennes dotter var också med och vi tog en tur på Bo Ohlsson och sen på Ekerlunds, där finns det väldigt mycket att shoppa, R hittade ett par Lee jeans för 100kr, ett par pirat byxor 50kr och en snygg PTA skjorta för 50kr, snacka om fynd!

Idag blir det styrelse/utställningsmöte i klubben och det är alltid kul att träffa dom andra, efter blir det middag här hemma med A & H, H kommer vara här på dagen och hjälpa L att hämta ved och ta en runda på tippen, deras stora nöje;)

Ha en riktigt skön lördag!

Kram Lisbet


.

5 kommentarer:

 1. Ha en underbar lördag.
  Jag ska iväg och träna.
  Kram

  SvaraRadera
 2. För det första får man gnälla när man har det som du. Det är en rättighet inskriven i lagen (om alltings jävlighet ;-)
  För det andra så hoppas jag att även denna dag bjuder på många goda skratt och trevliga möten.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Ha en riktigt skön lördag du också! Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag kan förstå dig när det gäller bloggandet. Ibland saknar man bara innehåll, lust eller tid.
  Vi som läser uppskatter de gånger det sker inte hur ofta.
  Ha en fin söndag,
  KRAM!

  SvaraRadera
 5. Du är inte alls dålig på att blogga - du är ute och lever livet ju! Förresten så behöver man inte vara bra på allt alltid heller ;)
  Puss och kram!

  SvaraRadera