torsdag 20 januari 2011

Stor lättnad!!

Idag släppte en stor tyngd från mitt hjärta, jag fick en kallelse igår till en läkare jag inte träffat tidigare på bröstmottagningen på CSK, jag fick direkt lite panik och massor av tankar for runt i huvudet att nu har dom tittat i min journal igen och hittat nåt annat, det kan ju inte vara något nytt för jag har ju inte varit på kontroller... idag ringde jag dit och efter en stund hittade dom att det var porten som skulle bort, jag säger bara JIPPIE, äntligen!
Anledningen till att jag inte tänkte att det kunde vara porten det handlade om är ju att den sattes dit på dagoperation och då skulle jag vara fastandes och här stod inget om det, den tas ut utan att man behöver vara fastande och så tas den ut på mottagningen och det är ju skönt för det är inte lika jobbigt som på op-avdelningen.

Skriver mer i morgon, nu ska jag sova, Natti natti!


.

5 kommentarer:

 1. så skönt att du äntligen blir av med den. Nu ska jag ta en lååång sovmorgon. Kram

  SvaraRadera
 2. Skönt att bli av med den....men jag trodde nog att det skedde på operation. Jag är lite orolig för att ta bort min och hoppas att jag får massor med lugnande och avslappnande om jag inte får sova. Lite sjåpig kanske :-) Lycka till.

  SvaraRadera
 3. Härligt att bli av med den.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh, är det din port-a-cath som ska bort. Lyckost! Jag bara längtar tills jag blir av med min. Tycker att den spökar mycket. Irriterar som nerver som gör ont i axeln och ibland ryggen. Men jag blir inte av med min framåt sommaren.
  Du får berätta hur det går.

  Kram
  Viktoria

  SvaraRadera