fredag 7 januari 2011

Inget roligt inlägg idag heller....

Jag vet inte vad jag ska skriva om, händer inte så mycket känns det som, går mest i ett vakuum... Vi har varit hos min svåger och svägerska och det var jättemysigt, jag njöt av fantastiskt god mat och trevligt umgänge, deras son med fru och deras vänner kom också dit en stund och det var trevligt.

Sen har vi varit hos L's äldsta son och hans fru, en mycket mysig em och kväll det med, det kändes riktigt bra för vi har inte setts på ett bra tag.
Så visst händer det lite här men det är jag som inte är på topp och det kan man klart inte vara alltid, tror eller vet att hela december och julen tagit mycket av mina krafter.

Idag var det underbart väder så vi tog en promenad och när vi kom hem blev det varm choklad och lussebullar i en snödriva på tomten, underbart.


Dock funkar det inte att gå så långt längre för mina ben värker så mycket...

Mycket snö har vi på terasstaket och jag börjar blir lite orolig för att taket inte ska hålla, det är enda ingången vi har till huset så rasar taket ner kommer vi varken ut eller in....

7 kommentarer:

 1. Elisabeth K och alla somalisarna7 januari 2011 16:09

  Mums vad det ser gott ut med choklad och lussebullar ute. Håller tummarna för att taket håller och att dina ben slutar värka så.
  Hälsningar Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Skönt att det slutat snöa så ni kommer ut. Läskigt att oroa sig för om taket ska hålla. Lussebullarna och den varma chokladen såg hur gott ut som helst. Önskar dig god bättring med naglar, ben och humör. Du får gossa lite extra med kissarna. Kram Heidi

  SvaraRadera
 3. Aah! Lussebullar! Jag längtar redan till nästa advent!

  Kram

  /Åsa

  SvaraRadera
 4. Men jösses. Choklad ska man njuta inomhus med tända ljus och en go filt.
  Tokstollar
  Håller också tummarna för att taket håller.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åh, vad härligt med myspys ute med varm choklad! GILLAR!
  Hoppas det vänder snart för dig, skickar en stor kram!!!

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att du förtjänar en iPad :). Hoppas att du kommer att må bättre snart! Trevlig helg!! Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Härligt myspys i snön. Chokladen ser frestande god ut. Skänker massa energi och styrkekramar, hoppas att du kommer att må bättre snart.

  SvaraRadera