onsdag 26 januari 2011

Vilken dag....

Ja jisses vilken dag, ja det har inte gått någon nöd på mig, jag har fått både mat och värme:)

Jag skulle köra till Sjöbo, få underskrivet ett papper som jag skulle lämna på banken till klubben, L skulle komma hem igår men blev inte färdig så han stannade ytterligare en natt vilket resulterade i att jag skulle slänga våra sopor, det är oftast L som gör det sen vi fick de nya tunnorna, det är åtta olika fack och jag blir irriterad bara av att tänka på det.... ialla fall, papper, handväska och 3 påsar sopor, låser dörren, låser porten, slänger in handväskan, papper, bil och husnycklar på passargerarsidan i bilen, smäller igen dörren och slänger soporna och då är bilen låst... suck.... ja bilen låste sig själv??!! som tur var hade jag mobilen i fickan så jag fick ringa till R som slängde sig i sin bil och kom och räddade mig, så jag har varit hos henne hela dagen, L kommer och hämtar mig om en halv timme och klockan är nu snart sju och jag börjar längta hem, R är med sina barn nu och badar och jag sitter här och surfar...


.

4 kommentarer:

 1. Shit liksom.
  *fnissar lite och ser dig framför mig*
  fniss fniss fniss
  och du säger att det inte händer nåt.hehe

  SvaraRadera
 2. Så förargligt när sånt händer, men vilken tur att du kom inomhus.

  SvaraRadera
 3. Ja stackars dig jag bara överger dig o kör o simmar. Och på dagen låter jag dig slava under dammsugaren medans jag är ute o nätar.
  Kramizar
  Pst innan du kör idag ha nycklarna i handen
  Fast du är alltid välkommen hit.

  SvaraRadera
 4. Sicken otur. Väntade mig nästan ett annat senario, trodde du hade slängt det viktiga pappret och tagit med dig soporna. :-)
  Men det är ju inte roligt att bilen låser sig själv, vet att det kan hända.
  Tur att du har din kära vän till undsättning.
  KRAM

  SvaraRadera