söndag 2 januari 2011

God fortsättning..

på det nya året, jag hoppas det har mycket fint med sig för alla...

Vi hade en lugnt och fin nyårskväll, som vanligt smäller dom ganska mycket raketer här i byn, dock ingen av katterna som bryr sig speciellt mycket.
Igår var vi hos kompisar och deras underbara dotter.

Idag ska vi till min svåger och svägerska på middag och det ska bli trevligt, har inte träffa dom sen jag blev sjuk, jag har inte orkat och dom kan inte komma hit eftersom min svåger är mycket allergisk mot katter, tyvärr har det inte funkat ens på sommaren när man kan sitta ute så det ska bli extra trevligt idag att få träffa dom igen.

Har inte skrivit på ett tag om hur jag mår för jag försöker förtränga det och inte tänka så mycket på det.. mina naglar är ännu sämre nu, dom gör ont och skivar sig ännu mer, tungan och smaken är fortfarande inte helt bra, värken i benen är också värre, det är jobbigt att gå ut och gå, tidigare har det känts bättre när jag varit ute och gått men nu känns det jobbigt, jag blir snabbt andfådd och är väldigt öm på ryggen där lungorna sitter, ska inte måla upp något men får kanske söka för det om det inte går över...

Ha en skön söndag alla!


.

5 kommentarer:

 1. Elisabeth K o somalisarna2 januari 2011 14:48

  Så tråkigt att du har alla dessa biverkningar av behandlingen du har genomgått. Jag hoppas på god bättring med det snaraste.
  Mina katter klarade tack och lov nyårssmällarna hyfsat bra den här gången.
  Ha en skön söndag själv.
  Kram Elisabeth

  SvaraRadera
 2. God fortsättning på det nya året. Har inte kommenterat din blogg på länge - men du ska veta att jag tänker mycket på dig och jag missar inga blogginlägg.
  Kramiz-jamiz Yvette

  SvaraRadera
 3. ´Samma här som ovan. Läser och blir alltid glad när du skrivit något. Spelar ingen som helst roll om du "gnäller" eller är glad.
  Din blogg, ditt liv, dina tankar och bloggen är ju till för det, eller hur ?
  Hoppas verkligen att ditt onda går över med naglar och allt elände. Jag tycker du ska söka för det du är orolig för. Bättre att få lugn och ro eller? Tja, jag ska inte råda eller nåt för jag vet inte hur det är, bara en tanke.
  Kram vännen
  Vitöra tackar för övrigt och längtar till Landet tror jag.
  Ska nog ta mig ut vad det lider snart.

  SvaraRadera
 4. Det där med naglarna låter jobbigt och lite läbbigt. Men visst är det väl så att det ordnar till sig när du behandlats färdigt? Jag hoppas på det.

  kram

  /Åsa

  SvaraRadera
 5. Kikar in igen och ger en stärkande kram såhär en bit in på nya året.
  STOR Kram till dig

  SvaraRadera