tisdag 1 februari 2011

Första arbetsdagen!

Ja den hann inte börja förrän den var slut... jag får arbetsträna 2 timmar för försäkringskassan /dag, hinner knappt dit förrän jag ska hem igen men det är lika bra att följa deras regler annars drar dom väl in ersättningen.. Vi ska ha möte med mitt FK-ombud i nästa vecka och tills dess fick jag vara på mitt jobb på nåder, men jag ska arbetsträna vilket betyder att jag ska gå bredvid och får inte göra något alls själv, inte ens svara i telefon... amen Hallå!! Hur ska jag kunna avgöra om jag kan klara mitt jobb om jag inte får göra något? Blir trött på dessa regler kan jag säga!


Jag var hemma kvart i tolv idag och jag bytte om och gick min runda, jag är sååå stolt över mig själv, känns som jag fått lite rutin på att gå, klarar jag gå 5 dagar i veckan så är jag jättenöjd.

Ha en trevlig kväll!


.

3 kommentarer:

 1. Men vad rigida de är! För mig var det inga problem med att lägga upp arbetet annorlunda. Självklart orkar man inte hur långa dagar som helst men min FK-handläggare tyckte det var OK att jag använde mitt sunda förnuft. I mitt fall blev det fyra dagar i veckan istället.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Oj oj, det där låter som FK i ett nötskal! De har de mest konstiga regler emellanåt.

  Jag har förresten en utmaning till dig inne på min blogg. :-)

  kram Linda

  SvaraRadera
 3. så härligt att du kommit igång både med jobb och promenader. hittade en vits på facebook: När Gud hade skapat jorden tittade Sankte Pär ner på den och sa: I Afrika har dom torka, I Sydamerika har dom översvämningar, I Nordamerika har dom tromber, I Öster har dom jordbävningar. MEN Sverige slipper ju undan ALLA katastrofer...DÅ log Gud illmarigt och sa: DOM HAR FÖRSÄKRINGSKASSAN

  SvaraRadera