fredag 18 februari 2011

Ledig fredag

Sitter bara här ock gör inte något alls, är uttråkad och deppig, ska dock iväg nu och lämna 4 paket som jag sålt på tradera, behöver få in varje krona, ekonomin är inte rolig nu efter nästan ett års sjukskrivning. Har fixat med alla diplomen till årets katter både i Sviss och NU, dock har jag inte blivet klar med senaste protokollet.
Idag har det snöat hela dagen men det är bara smått smått så det är bara ett tunt tunt täcke. När jag kommer hem igen måste jag ta tag i sovrummet, byta lakan och damma, skulle behöva bada mina orchideer får se vad jag orkar...
När jag gick på cellgifterna kände jag sån enorm glädje och lycka dom dagarna jag mådde bra, just nu känner jag inte det fast jag mår så mycket bättre nu, varför?
Det kommer kanske efter alla sjukhusbesöken som kommer nu, på tisdag ska jag operera bort porten, den 9 mars ska jag på bäcken röntgen och läkarbesök, den 14 mars på mammografi och sen blir det ett läkarbesök efter det med, kanske därför jag inte känner mig på topp?
Nu ska jag iallafall köra en runda, ska bli skönt att komma ut lite :)

Ytterligare en fin person har blivet en stjärna på vår himmel:(

Trevig fredag!.

8 kommentarer:

 1. Det är väl inte så konstigt att du mår dåligt med allt som väntar och att den oro som du säkert har för vad proverna ska ge. Att du dessutom känner någon som lämnat detta livet gör ju inte saken bättre. Många styrkekramar till dig och ha en skön helg!

  SvaraRadera
 2. Tack för fikan idag alltid trevligt<3<3<3 Hoppas du mår bättre nu.

  SvaraRadera
 3. Åh Lisbet vad jag önskar att jag kunde trolla bort din "dåliga känsla" och få sådana där bra dagar. Jag vet vilka du syftar på, och dom är guld värda. Jag hoppas du hittar dom lite här och där snart.

  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Åh, men fina fina Lisbet, min underbara cybervän! Vad tråkigt att du ska behöva känna dig låg :(
  Det är klart att det är jobbigt med stundande återbesök och kontroller etc, det är en enorm psykisk påfrestning. Försök hålla dig sysselsatt med sådant du vet att du tycker är roligt så kanske det går att härda ut. Det kommer att gå bra, det vet jag! Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Amatörpsykolog som jag är ibland så tror jag att när det liksom töms i en så kan det bli såhär.
  Ett - Nu då ??
  Det är ju liksom inte bara att vända blad, skutta iväg och NU är det bra och så skiner solen och vi lever lyckliga ialla våra dagar.
  Plus att du har kämpat länge nu och andra som INTE får leva.
  Ta en dag i taget.
  TILLÅT dig att må dåligt och sen blir det bättre.
  Ibland VET man bara inte VARFÖR.
  Så känner jag just nu och jag har inte gått igenom ditt helvete.
  Tänk på nåt roligt om det går, kissen till exempel.
  Men ärligt talat tror jag att det ibland är bra att gräva ner sig lite för att sen hiva sanden åt sidan och må bättre.
  En klockren sak.
  Ät en smarrig semla. *ler*
  Massa Kram

  SvaraRadera
 6. Styrkekramar från Spjutstorp

  SvaraRadera
 7. Vad kan man tillägga som inte andra kloka människor redan sagt här i din blogg?
  Bara hålla med och hoppas att du ändå får en fin helg. Kram och hälsningar Elisabeth

  SvaraRadera
 8. Vet du vad Lisbeth, sådär kände jag mig innan jag fick hjälp mot min depression! Orsakad av just avslutad cancebehandling och som kom precis när man borde börja må bättre. har en fantastisk onkolog som fångade upp detta och fck mig att äta ant depressiva tabletter ett tag. Jag ville inte alls först men jag måste säga att livet och kämparglöden kom tillbaka. Idag tackar jag henne! Kan också tipsa om att äta D-vitamin i högdos, 2000 IE (Intrnationella Enheter). Påstås motverka återfall men även just depression. Googla på Mats Humble,läkare på MAS. Jag äter dem med inställningen att om det hjälper är det perfekt.
  Om du inte blir bättre tveka inte att be om hjälp. Depressione efter avslutad behandling är snarare regel än undantag enligt min onkolog.
  Tusen kramar
  Annika

  SvaraRadera