onsdag 16 februari 2011

Isande vindar..

Det blåser så kallt att jag vägrar gå ut, vi har 16 grader på ovanvåningen och det är inte skönt att sitta där, jag har den stationära datorn där uppe och kan kan inte göra så mycket på laptopen som jag har i vardagsrummet så jag måste sitta där uppe i kylan på dagarna, jag har ganska mycket som jag håller på med i datorn, styrelsejobb och uppdatering av hemsidor.


Nu har jag fått kallelser till både det ena och det andra, först på tisdag nästa vecka ska jag äntligen få ta bort port-a-cathen, sen den 9 mars ska jag på röntgen av bäcken och läkarbesök, den 14 mars ska jag till CSK på mammografi, så nu är det fullt upp ;)

Jag vred till min rygg på jobb en dag för drygt 1½ år sedan, jag sökte för det flera gånger, hade stora problem och kunde inte sitta på ca 10 månader, fick tid för olika rygg röntgen men dom hittade inget direkt, lite förskjutna kotor men inte som dom trodde kunde påverka på det viset, när jag fått tid för koll av knutan i februari 2010 så fick jag även en tid för röntgen av mitt bäcken men just då orkade jag inte fundera på det, hade fullt upp men läkarbesöken på CSK.. nu verkar det som dom hittat remissen, så jag kommer ta den röntgen så får vi se om det kan ge något idag, problemen försvann när jag började med cellgifterna, vet inte om det var något som kunde försvinna av det eller om det läkte ut av sig själv...
Nu ska jag leta mig in till sängen, Natti!


.

3 kommentarer:

 1. Här är det relativt skönt trots allt.
  Hoppas alla undersökningar går bra.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, hoppas att alla undersökningarna går bra. Skönt att bli av med livlinan också. Kände mig mer frisk när den plockades bort. Skickar en bukett kramar till dig :)

  SvaraRadera
 3. Åh vad jag är seg och trög.
  Ja, jag mailar rätt mycket med Ulrica som har kisse från dig.
  Har flera gånger kännt igen namnet men inte klickat till liksom. *ler*
  Åh andra sidan så har jag ju träffat några uppfödare dom sista åren på utställningarna.
  Kram

  SvaraRadera