onsdag 9 februari 2011

Ja jag lever...

men känner mig deppig både på grund av värken i händerna och benen/fötterna, jag är så trött på att gnälla, känner mig verkligen som en gnällspik.... idag hade vi besök på jobb av min FK handläggare och nu ska jag from. måndag arbetsträna mån, ons och tors mellan 9.15 -11.40 och jag får lov att utföra mitt jobb igen, jag får inte jobba men jag får testa och se hur mycket jag klarar av mina arbetsuppgifter?? man blir bara så trött på alla regler och alla papper som ska fyllas i, nu har jag ansökt om att få rehabiliteringsbidrag, det måste jag ansöka om, fast jag är sjukskriven 100% till den sista mars och detta ska pågå till den sista mars... om det flyter som FK tänkt sig så ska jag vara tillbaka på jobb 50% den 1 april, vi får väl se hur det går....

Han även anmält mig till en träff i Torekov som några tjejer från Cancertjejer fixar, det ska bli skoj att träffa andra drabbade, känner att jag behöver träffa någon som vet hur det känns, jag har så många underbara vänner som hjälper och stöttar men jag skulle nog behöva träffa någon som vet hur det är, just nu känner jag mig ganska vilsen, jag vet inte riktigt hur jag ska agera, mina känslor stormar i kroppen, jag har nog inte bearbetat 2010 än, ett otroligt jobbigt år som jag skulle vilja vara utan...

Känns som en massa svammel... går och lägger mig istället, Natti!


.

8 kommentarer:

 1. Jag upptäckte idag att så lätt glömmer man inte 2010. Tror nog tyvärr att det kommer att ta tid. Vet hur det är...det går upp, det går ner, så går det upp igen..och så..
  Man blir så less allt med blanketter, sjukskrivning och FK. Blää.
  Men du, vi kommer att ta oss igenom det och jag unnar dig din träff i Torekov. Det kommer att göra dig gott, och omtumlande känslomässigt.
  Ja detta var väl ingen upplyftande kommentar kanske, men du ska veta att jag hejar på dig. Känslorna är inget svammel utan det är DINA känslor.
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Den där F-kassan är en historia för sig, Krav för att jobba där: § paragrafryttare § Kan kanske få tips av dej inför min återgång till jobb.
  Jag följer gärna med till Torekov, vill du anmäla mig också??
  Man får nog bearbeta det bitvis annars funkar det inte.

  SvaraRadera
 3. Åh vad jag önskar jag kunde göra något.
  Kramar i massor iallafall

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag tycker att du är jätteduktig på att skriva i din blogg och jag tycker inte alls att du gnäller. Jag följer dig, då jag själv också haft ungefär lika sjukdomshistoria. Jag hade bc i båda brösten och jag fick besked i juni 2010, operation, augusti, tog bort båda och lade in nytt direkt. Nu är jag klar med cellgifter, vilket gått väldigt bra. Ska påbörja strålning den 22/2 (fem veckor).
  Jag fortsätter läsa din intressanta blogg och jag hoppas verkligen att du ska bli bättre i din värk som du har. Jag upplever just nu inget obehag av något, men jag kan tänka mig att det kan komma senare.
  Många lycka till hälsningar från

  Marianne

  SvaraRadera
 5. Det går inte bara att vända blad och stämpla OK på 2010, det måste bearbetas och låt det ta tid. Det här "bokslutet" har ingen deadline ;)
  Det är också så att det här är DIN blogg, om du mår eller dåligt så använd den som bollplank. Vi läser och lyssnar på dig oavsett hur du mår.

  Du är min hjältinna, tillåt dig att vara både stark och svag!

  Kramar Malin

  PS Torekov är.. underbart! Njut, andas och ladda batterierna!

  SvaraRadera
 6. Så tråkigt att höra att du är deppig, men så bra att du skriver om och bearbetar det. Små, små steg mot återhämtning, som faktiskt är ganska stora! ;)
  Glöm inte att det är du som bestämmer hur mkt du orkar arbeta. Gå inte för fort fram. FK vill så mycket! Ta nu detta steget att utföra dina arbetsuppgifter. Tänk på att du ska orka må bra hemma också, gör du inte det är det ju inte dags att gå upp i tid. Vila så mkt du kan.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 7. Hej
  Jag har gått igenom samma resa under 2009.
  Min erfarenhet är att man är alltför snabb att få ut cancerpatienter till arbetslivet. I rehabilitering ingår också att orka motionera inte bara arbeta och sova.Vi som patienter borde ha en advokat som för vår talan vi är ofta för svaga själva. Stå på dig! Orkar du inte så säg ifrån. Jag gjorde inte det vilket resulterade i att jag nu är sjukskriver för utmattningsdeppression. LYCKA TILL

  SvaraRadera
 8. Fin blogg du har. Berör mig mycket.

  SvaraRadera