tisdag 19 oktober 2010

Fin dag!

Ikväll ska jag inte älta om allt jobbigt... I fm ringde A & H och undrade om jag ville följa med på "utflykt" och det ville jag såklart. Dom kom hit med franskbröd så vi tog en fika innan vi körde till EKO hallen i Kristianstad, fick shoppat en del till klubben, allt blev "beviljat" eftersom kassören i klubben var med:)
Vi stannade på Rönnåskrogen och åt en god middag innan vi var här hemma igen och tog en kopp kaffe. Jag är så glad att jag har så fina vänner som kommer och "tar hand om och roar mig" när L är borta, det betyder väldigt mycket för mig.
L kommer inte hem förrän på fredag, han har inte sin dator med sig så han har inte läst min blogg och jag har inte berättat för honom att jag mår dåligt, han behöver lite "avkoppling" och är värd att ha skoj på mässan i huvudstaden men när han ringde ikväll så brast det såklart och jag blev jätteledsen. Han säger att det måste få ta tid och att jag kommer må bra snart... jag tror honom :)

Imorgon hoppas jag att jag orkar ta tag i mig själv, jag vill ta in blommorna från terrassen, ta ner gardinerna och fixa lite i köksskåpen, ska försöka att inte sitta vid datorn och slappa hela dagen. Jag ska även till VC och ta stygnen.

Jag fick ett paket ned posten idag, jag blev så glad, TACK!! Det innehöll 1 kattkrok till väggen:) perfekt! och 3 pocketböcker, jag har inte läst någon av dom. Den ena var skriven av en av mina favoritförfattare, Karin Brunk Holmqvist, Mint-grodornas återkomst så den ska jag börja med nu, Godnatt!


.

1 kommentar:

 1. Skönt med vänner som tar hand om en.
  Bra att du inte läst böckerna.
  Hoppas dom är bra.
  Kram
  pst..... halva veckan har gått nu. dst.....

  SvaraRadera