torsdag 7 oktober 2010

Styrelsemöte..

Haft en lugn dag, som vanligt, men i em kom en väninna på en snabb kopp te och det är alltid trevligt när hon tittar in om.
Ikväll var det styrelsemöte inbokat och det var trevligt, mycket att gå igenom eftersom vi inte haft möte sen slutet av juni pga. mitt mående. Det var riktigt trevligt att komma hemifrån, sitter ju bara här och tittar på datorn hela dagarna.


I morgon fyller pappa år men vi ska fira honom här på lördag fm då han, min bror, svägerska (hoppas jag) och brors dotter med sin familj kommer hit en liten stund, det ska bli så mysigt att träffa lilla Tove igen, min brors barnbarn:)
På lördag em kommer döttrarna med sina respektive och då ska vi äta middag och fira L och döttrarnas respektive som redan fyllt år, så det ser ut att bli en underbar dag.

Så imorgon måste jag nog ta tag i lite städning, om jag fixar det vet jag inte, naglarna är ju inte så roliga precis och värken i armarna och benen är jobbig så jag får se hur det blir...

Nu blir det sängen! Natti!!


.

3 kommentarer:

 1. Låter härligt med familjesammankomsterna men låt bli städningen om du inte orkar. Det är ju dig de vill träffa för det är väl ingen husbesiktning de ska på? Ta det lungt alltså! Och dammråttor är underskattade i sällskapslivet!!!

  SvaraRadera
 2. Ha så kul på kalaset. Att träffas ska inte hindras av städning, men jag förstår din tanke, är likadan själv. Vill gärna ha fint när det kommer besök:-)
  kram

  SvaraRadera
 3. Tja, va fasen, strunta i städningen.
  Dammråttor är som sagt var trevliga sällskapsdjur.
  Kram

  SvaraRadera