lördag 30 oktober 2010

Skön vecka...

Som ni förstått har jag haft en underbar vecka på Lydiagården. Tänkte jag skulle försöka sammanfatta lite...
Lydiagårdens filosofi är att ge en djupare kunskap, förståelse och insikt om sin sjukdom, ge möjlighet till gemenskap med personer med liknande erfarenheter. Jag trodde aldrig jag skulle kunna sitta med en massa främlingar och prata öppet om hur jag känner det, det var en fantastisk upplevelse. Jag är så glad att jag fick komma just "denna" veckan då det var just "denna" gruppen som var där, 9 otroligt fina människor har jag tillbringat veckan med, jag är så glad att jag fått lära känna er och komma er in på livet.

Vi hade ju sydnytt hos oss i tisdags, vi håller alla tummarna för att Lydiagården ska få finnas kvar och att myndigheterna tar sitt förnuft till fånga. Här finns klippet om du vill se mig, det är jag som har skarfs på huvudet, reportaget startar på 4.05
I krearummet sitter jag och kardar ull, det var himla kul och detta var vad det blev av ullen tillslut


På torsdagkvällen var det underhållning av Karolina och Jakob, vi blev lite förvånade när det gick upp för oss att det verkligen var den Jakob Hellman

Oj vilken respons jag fick när jag skrev att jag kanske inte skulle blogga mer, hade absolut inte väntat mig några kommentarer på det, klart jag stannar kvar när det finns många som vill läsa min blogg, jag blev jätteglad.

Jag håller på att läsa igenom alla bloggar jag missat denna veckan, jag har helt enkelt inte haft tid med datorn denna veckan och det känns riktigt skönt, fast lite har jag saknat den och fram för allt så har jag saknat era bloggar:)


Kram på er alla!


.

5 kommentarer:

 1. Hej - o välkommen tillbaka !
  Vad fantastisk att du har fått uppläva ett sådant uppehåll!
  Jag undrade oxå varför du inte skulle blogga mera ?! Undrade om du hade hört att det inte skulle vara bra.?
  Men jätte trevlig att du kommer fortsätta blogga- tycker jag!
  Stora och varma haloween klemmer från meg

  SvaraRadera
 2. Såja, lugnet är återställt. *pustar ut*
  Härlig vecka du haft.
  Du är värd varena sekund.
  Lovar
  MegaKram från oss

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du haft en stärkande vecka som inspirerar dig att fortsätta bloggandet. Jag märker själv hur bra jag mår av att skriva och kommer att fortsätta så länge det känns bra. Ha en skön höst!

  SvaraRadera
 4. Gott att höra att du har haft det så bra! Jag hoppas så att jag får åka också. Jag är ju ändå en utvandrad skåning!! Vi får väl se.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 5. Så roligt att du vill fortsätta blogga - mina högtidsstunder är räddade =O)Tack för att du la in Sydnytt-snutten från Lydiagården - jag hoppas verkligen att myndigheterna tänker om.
  Söta tomtar!!
  Kramiz-jamiz Yvette

  SvaraRadera