lördag 9 oktober 2010

Ingen städning...

av mig iallafall, igår kunde jag knappt stödja på mitt högra ben, hade så grymt ont. Natten har varit ok, förutom en mardröm, mardröm i mina ögon iallafall... Jag drömde att jag hade börjat röka... Ve och fasa!! Jag slutade för 2 år sedan efter att ha rökt i nästan 30 år. Jag bestämde mig efter att funderat ett bra tag på det, en dag var det vara stopp, har inte tagit ett bloss sen den 16 november 2008 och det är det bästa jag gjort, jag var så motiverad att det i princip inte var nåt problem alls, för mig finns det inte att jag skulle börja igen, skulle inte få för mig att ta ett bloss ens för jag vet att jag snabbt skulle vara fast igen. Jag kan inte heller tänka mig vad jag skulle gjort om jag fortfarande hade rökt när jag fick cancern, jag hade aldrig kunnat sluta då så jag är så tacksam att jag lyckades 2008.

Åter till städningen... L har varit i Stockholm och Gävle hela veckan, igår körde han hem från Gävle och sa att jag inte fick städa, det skulle han göra när han kom hem... Han tog sig an golven, toaletterna och bäddade rent igår, sen gjorde han bakad potatis som vi hade till Idol... Han är BÄST, finns ingen som L och jag har sagt det många gånger till honom att jag aldrig fixat denna sjukdom utan honom, tänker på dom som inte har någon, det måste vara hemskt.

Tack L för att du finns för mig, jag hade aldrig klarat detta utan dig!.

2 kommentarer:

 1. Jag slutade röka 12 nov 2000. Och har inte tagit ett bloss sedan dess. Och det är såååå skönt. Saknar det inte ett dugg.
  Bra jobbat till dig....
  Ska bara ta tag i vikten också, men orken och energin finns inte just nu. Måste må bra först...sen så...
  Visst är det härligt att ha underbara män i sitt liv. Önskar att alla hade fått ha det.
  Hade aldrig orkat gå igenom mitt heller utan min älskade M, så förstår dig fullt ut.
  Vi har mycket att vara tacksamma över trots allt.
  Hoppas du får en fin dag med härligt besök.
  KRAM Cecilia

  SvaraRadera
 2. Jag slutade också röka 2000 fast i mitten på augusti. Dom första åren firade jag varje år jag var rökfri. Nu kommer jag inte ens ihåg vilket datum det var. Men det är absolut det bästa jag gjort i mitt liv. Som jag känner mig stoltast över dessutom. Ja, självklart förutom barnen. Även jag hoppas du får och fått en underbar dag. Stor Kram

  SvaraRadera