fredag 22 oktober 2010

Storm..Det blåser jättemycket, alla löven far runt och jag tänker inte gå ut!
Sitter här inne och fryser bara av att höra på blåsten.. Önskar jag kunde sticka, då skulle jag stickat så här fina mössor till mig själv. Visst är dom fina:)


Jag har klagat länge på mina ögon som bara rinner och rinner, jag har ständigt en pappersnäsduk i handen för att torka tårarna som rinner hela tiden på kinden... och så upptäcker jag igår kväll att pappret inte är blött... tänker efter och kommer på att mina ögon inte runnit på några dagar.. visst är det märkligt, vara så irriterar på det och så märker jag inte att det försvunnit, men jag är jätteglad över att det är borta, hoppas nu inte det kommer tillbaka.

Dock är vallningarna inte på väg tillbaka, det är jag fullt medveten om men inatt är första natten jag vaknat och nästan badat i sängen, inget kul alls, speciellt när man vet att det kommer pågå många år framöver.

Det jag undrar över är att när jag inte svettas så fryser jag inne i kroppen, huden är varm men jag är iskall på insidan, är det någon mer som har det så?

Ikväll kommer min älskling hem....


.

7 kommentarer:

 1. Jättefin mössa är det. Jag kan inte heller sticka eller virka.

  Föreläsningen jag var på var intressant. Men att återberätta nåt från den kan jag inte. Jag minns de saker som jag personligen tyckte var viktiga, att det finns massor med nyheter på behandlingsfronten med nya cellgifter och sånt. Jag ska ju antagligen börja en kur i december. Jag hoppas få mina gifter i tablettform denna gång. Och som jag skrev i bloggen, att man numera tänker och behandlar mera individuellt. Minnet är så kort och det är svårt att berätta så att det blir begripligt. Jag beklagar. Du skulle ha varit där. :-D

  SvaraRadera
 2. Kura in dig ordentligt och njut av att bara höra blåsten, tänk så varmt och ombonat du har det som slipper vara ute :)
  Vad glad jag blir att höra att det slutat rinna, för mig har det blivit bättre men har inte slutat ännu. Höstkramar Malin

  SvaraRadera
 3. Härligt att ögonen är bättre!
  Själv tänker ta på mig långkallingar och vantar och trots kylan och haglet och gå ut en stund i alla fall innan jag tänder brasan här hemma och tar helg. Apropå vallningar så hade jag inte en aning om att man kunde svettas lokalt i bara själva armvecken... förrän natten som gick...
  Ha en underbar helg!

  SvaraRadera
 4. Jag kan ofta frysa då jag går och lägger mig, är kall inuti men inte utanpå. Men det är allt. Har inga vallningar..... Än så länge ska jag kanske säga. Mamma hade inga problem alls i övergångsåldern, märkte det inte ens ... och man är tydligen väldigt lik sin mamma. Så hoppas det stämmer.
  Har du mönstret på mössorna så ska jag sticka dem till dig i ett nafs....
  KRAM Cecilia

  SvaraRadera
 5. Va skönt att ögonen är bättre :)

  Gillar mössan på dockan massor :) Säger detsamma: Synd man inte kan sticka..

  Kramar från oss :)

  SvaraRadera
 6. Underbara mössor, vill också ha...
  Kram

  SvaraRadera