tisdag 26 oktober 2010

Tisdag

Tiden går så snabbt här, idag har programmet varit fullt, vi har gått från ena föreläsningen till den andra, allt från kroppens celler till funderingar kring livet och sjukdomen av prästen, avslappning hos sjukgymnasten, pyssel och massor av mat däremellan. Jag förstår inte hur man kan äta så mycket, vi får frukost klockan åtta, då äter jag gröt, ägg och bulle, jag äter aldrig mer än en tallrik fil hemma, klockan tio är det kaffe med råa grönsaker, halv ett är det lunch, klockan tre är det kaffe med kaka, klockan halv sex är det middag med efterrätt och klockan åtta avslutar vi med ostbricka... är det klokt? Hur kan man vara hungrig varje gång? Jaja, vi är det iallafall. Vi är bara totalt tio personer så istället för två bord har vi satt ihop så vi har ett långbord så vi kan sitta ihop alla, vi har mycket trevligt :)

Sydnytt har varit här idag och filmat och risken är stor att ja är med på bild, både på föreläsningen med prästen, dock bara bakifrån då men i pysselrummet är jag nog med framifrån.. det visas förmodligen kvart över sju i morgonkväll.

Nu blir det sängen, programmet är fullt i morgon med:) Godnatt!


.

7 kommentarer:

 1. Läser dina tidigare inlägg och måste bara få skriva att du är inte minsta löjlig, utan helt mänskligt att reagera och tänka så.

  Hoppas du får en fortsatt bra vistelse där!!

  SvaraRadera
 2. Låter som ni haft kanon.
  Hungrig blir jag också. *ler*
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för att du skriver om vistelsen. Vad gör ni för pyssel? ;) Kram Heidi

  SvaraRadera
 4. låter inte dumt alls det där du- hoopas fortsättningen blir lika bra !!

  SvaraRadera
 5. Det låter intressant och kul! Jamen, du vet väl att man behöver extra mycket energi för att läka och bli frisk?

  SvaraRadera
 6. Det verkar som du har det rätt bra och roligt. Det är fantastiskt hur mycket som ryms i magen ibland, men då går det åt mycket energi när det är så många olika aktiviteter. Ät på, lev och njut!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Låter som du har det skönt. Verkar vara intressanta föreläsningar
  Kram

  SvaraRadera