måndag 25 oktober 2010

Måndag!

Igår kom jag hit till Lydiagården, allt har gått bra. Jag mådde jättedåligt när jag packade och vi körde hit, det kändes som jag skulle till något riktigt obehagligt, känslan var samma som de första gångerna vi körde till CSK för beskeden om cancern.

När jag hade instalerat mig i rummet gick vi upp i biblioteket och helt plötsligt satt jag och pratade med de andra, Leif stannade på middagen sen körde han hem och allt har gått jättebra. Vet inte varför jag är så rädd för andra människor innan jag träffar dom, nu har vi varit tillsammans hela dagen och alla är hur trevliga som helst. Jag vet ju att jag kommer tycka så men ändå får jag ångest och mår dåligt innan.. löjligt!

Dagen började med frukost klockan åtta och sen har det varit samtal, föreläsningar, promenader och pyssel. Imorgon är första föreläsningen klockan nio så nu får jag sova
så jag är pigg då:) Natti!


.

7 kommentarer:

 1. Skönt att allt gick bra. Hoppas att du får gott att äta och dricka.
  Kramiz-jamiz Yvette

  SvaraRadera
 2. Härligt att obehagskänslan gick över. Hoppas du får en riktigt fin vecka!
  Hälsningar Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Härligt att det gick så bra.
  Ha en underbar dag idag.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Mycket blir jobbigt när man har det jobbigt. Det blir bättre. Hoppas du får en givande vistelse på Lydiagården.

  SvaraRadera
 5. Roligt att höra att det blev bra! Önskar dig en trevlig vistelse och väntar med spänning på att få läsa mer om allt roligt som händer. Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Skönt och höra att ni kom fram väl och att du nu trivs! Ta det lugnt, njut och ladda batterierna! *KRAMAR*

  SvaraRadera
 7. Hej vännen!

  Hittade precis till din blogg, att jag missat den..! Känns i och för sig som man missat det mesta som inte handlar om Selma sedan jag blev mamma! ;-) Ser att du är på Lydiagården, hoppas du har det riktigt mysigt! Vill väldigt gärna träffa dig. Selma tycker inte alls om att åka bil men om det är vad som ska till för att vi ska ses så kommer vi till dig! Kanske tom stannar över natten? Vi har en del att ta igen!
  KRAM Anna-Maria

  SvaraRadera