onsdag 20 oktober 2010

Regnat hela dagen...

Pratade precis med äldsta dottern och hon sa att det snöade när hon körde hem från jobb ikväll, utanför Kävlinge, har iof inte tittat ut, det kanske är vitt ute? ;) Nej det är inte vitt ute men det SNÖAR!! Jag älskar snö!

Idag har jag varit ganska duktig, damsög och torkade golven uppe, trappan, hallen och köket, sen duschade jag och körde till VC och fick tagit bort stygnen på benet, handlade lite med hem på Kvantum. När jag var hemma lagade jag middag, det var riktigt gott, stekt rökt fläsk, potatis och kaffegrädde, MUMS! Jag fick även fixat till i köksskåpen som jag tänkt göra länge:)

Sen fick jag tagit in pelargonerna från uterummet så nu finns det blommande fina pelargoner i köket och vardagsrummet, dock står dom nog inte så länge nu när dom kommer in i värmen.


Jag har fått massor av kommentarer av er och bla. tack för att jag orkar kommentera andra bloggar när jag mår dåligt men det är faktiskt så att jag hämtar kraft och styrka i era bloggar, oavsett hur jag mår så försöker jag kommentera för ni betyder så mycket för mig.


.

5 kommentarer:

 1. Jag blir också så himla glad över dina kommentarer på min blogg och det vet du. Och du gör ju mer än kommenterar. Tänker på dig varje gång jag tittar på blomman som faktiskt fortfarande ser ut att leva ett gott liv.
  Kramar Annelie

  SvaraRadera
 2. Fina pelargoner. Mårbacka kanske :O)
  Duktig du har varit då idag. Jag ligger som en dåre i feber jag. Då blir det inget gjort. Stickar på en tröja till lillprinsen förstås, när jag inte sover.
  Fin bakgrund du har på din blogg
  Kramen på dej.

  SvaraRadera
 3. wow Du har ju gjort massor.
  Superduktig !
  Kram
  pst........ ledsen :-((((
  MEN, nu får du få Totte istället.
  ELLER Svartenbrandt.
  Honom tror jag stenhårt på.
  Djupt förälskad i den missen.
  Tur han inte är hos mig just nu.
  Kram igen

  SvaraRadera
 4. Här snöar det idag.
  Och jag som ska till Skövde. ?!
  Hjälp
  Men det har nog rättat till sig tills jag ska åka.
  Kram och ha en underbar dag !
  Det är fredag.
  Kommer inte älsklingen hem då ?

  SvaraRadera
 5. Jag ÄLSKAR dina pelargoner, så stora och fina. Hoppas att de blommar ett tag till och förgyller din tillvaro. Tack så mycket för DINA kommentarer.
  KRAM

  SvaraRadera