måndag 19 juli 2010

Matt...

Jag är helt slut i kroppen, har ingen energi kvar alls, finns det någon som kan säga hur jag ska få igång kroppen? Finns det något jag kan göra för att känna mej lite piggare och få lite energi? Hur kan man sova hela natten och vila hela dagen och ändå vara trött?
Värdena var iallafall bra för dom har inte ringt om dom, dom ville ta tempen på mej på VC idag för sköterskan tyckte jag kändes varm men jag hade som tur var ingen feber iallafall.

5 kommentarer:

 1. vila det är det enda rätta sova,läsa mysa i soffan det gjorde jag
  sköt om dig må gott
  kram kerstin

  SvaraRadera
 2. Brr så jobbigt du har det !! Hoppas din "braiga" vecka blir lite piggare!! Men nog blir det segare och segare...Sakta promenader helst utan uppförsbackar.Det blir spännande ( eller...)att se hur vi tycker när vi "byter" gifter!Tack och lov är det ett tag kvar tills dess!Kan du tänka dej att skicka ett telefonnr. på Facebook så kanske vi kan höras när jag åker "him". Kram och med hopp om piggare dagar för dej /Ninni

  SvaraRadera
 3. Det är ju bra att värdena är bra. Vet tyvärr inte hur du ska få igång kroppen men jag kan skicka 10.000 styrkekramar till dig.

  Kram Yvette

  SvaraRadera
 4. Tack Yvette, Kramar tillbaka till dej

  SvaraRadera
 5. Tyvärr har jag heller inga piggpiller att ge dig. Har själv eftersökt det, men har nu accepterat att jag sover 2/3 av min tid. Försök med lite Mindfulness, meditation för att bara vara i nuet det hjälper mig. Många goa styrkekramar till dig och tack för kommentarer på bloggen.

  SvaraRadera