torsdag 15 juli 2010

Regn inatt...

Det var så himla skönt att det regna när vi vaknade för det behövdes verkligen.

Vi hade en underbar dag i Ystad igår, strosade omkring hela dagen, började med stor sillmacka på en mysig uteservering, i skuggan där var det så himla skönt.

A och jag var nog inne i varje tänkbar butik, hittade bla. en passande kylskåpsmagnet...

-Jag brukade ha grepp om livet - Men jag tappade det..

(kan tyvärr inte lägga in bild på den för den vänds fel och jag vet inte hur jag ska få rätt den)

Efter att besökt de flesta butikerna så fick det bli kaffe och en god kaka och då körde detta söta tåget förbi uteserveringen.


Körde vidare till Svarte för att L, H & A skulle bada, dock blir det inget foto från det;-) Jag strosade i vattenbrynet och det var skönt det med.

Efter deras bad blev det bilen till Trelleborg och middag och avslutning hemma hos
A & H med kaffe och "ebleskivor" (jag har danska bokstäver på tangentbordet men vet inte hur jag ska få dom till skärmen)

Idag kom yngsta dottern med sambo och min morbror A, kusin J och kusindotter V på besök, det var jättemysigt och kul, en god fika sen körde vi "tjejer" till PEMA för lite titt och inköp av scrapbookprylar hehehe.... Måste boka in en dag då vi kan scrappa igen, det är alltid lika kul att göra det hos kusinen för hon har nästan lika mycket som butikerna, men hon har iof hållt på i mååånga år.
Efter deras besök fick jag fotvård av dottern och sen blev det besök hos äldsta dottern, L skulle lägga golv där och sen bjöd svärsonen på jättegott grillat och dottern hade gjort rabarber/jordgubbs paj till efterrätt och det var mums men inte så lätt att äta eftersom jag har sååå ont i munnen...
Det blev sent innan vi kom iväg och det var massor av djur ute på vägen och oturligt körde vi över ett rådjur:( Tyvärr blev han nog skadad eftersom vi tog honom med framhjulet men han smet iväg och vi hittade inte honom, det tog en stund innan jag kunde ringa polisen för jag var ganska uppjagad, jag hatar verkligen sånt och ser framför mej hur han ligger nånstans och har jätteont och kanske brutna ben, jag hoppas någon hittar honom så han slipper lida....

3 kommentarer:

 1. Dum avslutning på en annars så bra dag. Det är upplyftande att läsa och jag blir så glad. Tack för det!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig dag du har haft
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Visst är det skönt med regn - jag älskar regn efter så mycket sol. Det är roligt att läsa att ni hade en trevlig dag i Ystad. Blir så avundsjuk när du skriver att ni ätit sillmacka - "me like". Æbleskiver är ju bara så gott - är så glad att jag har ett æbleskivejärn. Mina danska ä har jag kopierat och klistrat in - jag vet heller inte hur man använder dom i text =O)
  Ha det gott.
  Kram Yvette

  SvaraRadera