söndag 3 oktober 2010

Söndag...

Så har hela helgen gått, imorgon reser L till Stockholm i två dagar.

Tackar för bidragen, Carro och Äldsta dottern, TACK!!

Igår var våra goa vänner A & H här, vi var ute och körde en runda och sen lagade vi mat tillsammans, en mycket trevlig dag och massor av god mat. Jag fick en fantastisk fin present av dom, jag blev nästan stum, helt underbara, TACK igen.


Idag har vi varit i mormor och morfars lägenhet och tömt, det var lite jobbigt först då vi kom dit men sen lättade det, vi tog hand om det vi ville ha, tyvärr var det mycket som skulle till "tippen"
Jag har nog inte riktigt bearbetat mormor och morfars död eftersom deras död inträffade i samband med båda mina operationer i våras, vi hade begravning för morfar bara någon dag innan min tårtbitsoperation och en vecka efter min andra operation då dom tog bort hela mitt bröst begravdes mormor, det var ritkigt tungt att mista dom båda på så kort tid, dom var inte direkt sjuka, det gick så himla snabbt. morfar skulle bara skotta lite snö, fick förmodligen en hjärnblödning och dog efter fyra dagar, mormor fick blodförgiftning och dog två månader efter morfar, jag tror dock hon sörjde ihjäl sig, har man varit gifta i 73 år måste det var grymt att bli ensam...
Det var ganska chockerande, mormor var 92 år och morfar 95 år men dom var ju friska, pigga och bodde själv i sin lägenhet. Det är tungt att inte ha dom kvar längre..



.

3 kommentarer:

  1. Jag vet precis hur det känns. Även om åldern tar ut sin rätt, så blir det inte lättare. Det är jobbigt oavsett. Saknaden är ju där ändå Kram på dej

    SvaraRadera
  2. Kramar om och hoppas du får en bra månddag.
    L får ha det så gott här i 08aland.
    *ler*

    SvaraRadera
  3. ja saknad är inte lätt. jag drömmar nästan varje natt om min pappa som dog för 9e år sedan. Har kommit fram till att jag är mycket glad för det - för då känns det som om han fortfarande finns kvar här. : )
    tack för komplementet om frisyren : )
    bra det inte bara är jag som bloggar om det samma.....

    SvaraRadera