torsdag 6 maj 2010

Alladin... ingen choklad

Jag är jätteglad att jag kan jobba med utställningen klubben ska ha den 22-23 maj, vet inte hur jag skulle stå ut om jag inte haft något annat att tänka på. Programmet jag använder heter Alladin och hade jag vetat vad jag vet så hade jag ju såklart inte använt det men när man vet vad det kostat och vårt förbund tagit fram det så borde det fungera men ikke... Tur jag har Marie, TACK, du är en pärla!! Bekräftelserna ska helst postas i morgon men jag har inte skrivet ut dom ännu men det ska nog lösa sej, får se om jag får lite hjälp ikväll kanske;-)

2 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar till min blogg. Jag blir alltid så glad när jag får veta lite om vilka som följer mig "på min resa".
  Du följer mig i spåren, mars, det är en farlig månad, eller hur?
  Hoppas att det går lika bra för dig som det går för mig - även om det är både upp och ner. Jag hinner inte läsa allt du skrivit nu, eftersom jag är mitt i rörig packning inför min geografiska resa, men när jag kommer hem ska jag titta in till dig mer.
  Ha det jättebra, OCH ALLT GÅR!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej! Här har du en "syster". Fick besked den 24 mars. Tog bort bröstet och 12 körtlar den 20 april.....Första cytostatikan på torsdag....och mitt i detta en arm som inte vill sträckas ut.../ Ninni

  SvaraRadera