torsdag 27 maj 2010

inte bättre idag...

har iprincip sovet sen igår vid 19, varit uppe små turer men hamnat i sängen igen och jag är så trött och ledsen, vill må lite bättre men har ingen ork känner mej jättedeppig, ont i hela kroppen, det gör ont att ligga och ont att sitta och ont att gå... solen skiner ute men bara tanken på att gå ut gör at jag håller på att svimma, L är borta och kommer inte hem förrän i morgon, kanske därför jag är mer deppig? dock inget illamående och det är jag glad för, smaken i munnen är hemsk men allt är väl övergående.... eller?
Lägger mej istället med min nya ljudbok och drömmer mej bort ett par timmar och hoppas på en lite promenad i em istället....

3 kommentarer:

 1. Deppet känns igen, det dyker upp hos mig också!

  Ljudbok och sängen låter som en bra plan.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Usch vad jobbigt det låter. Hoppas det blir bättre om någon dag.
  Men känner igen deppigheten när man var ENSAM hemma och inte mådde så bra, jag efter min operation då. Man är lite liten och spak.

  Ljudbok är mysigt, tyvärr somnar jag om jag ligger och lyssnar, så jag tar det alltid i bilen. DÅ somnar jag inte som tur är.

  Med hopp om att du snart ska må bättre.
  Styrkekram Cecilia

  SvaraRadera
 3. Hej Lisbeth!
  Jag har läst din blogg och förstår att du upplever precis det som jag också går igenom fick i januari-10 besked genom mamografin att jag har en bröstcancer har sen dess gått igenom bröstop.Har för en vecka sedan fått min andra sytostatikab.Är helt slut i kroppen har ingen ork,och en hemsk smak i munnen precis som du upplever det.Känner en inre oro och sover dåligt på nätterna. Har i dag varit och tagit prover och det var vad jag orkade med.Jag bor i Kungshamn på västkusten är 55 år gift med Stig, har tre barn och fyra underbara barnbarn.Hoppas jag får skriva i din blogg och att vi kan ha lite kontakt det skulle känns bra.
  Ha det nu så bra nu ska jag lägga mig en stund innan det är dax att laga middag.Kram Mona Andersson

  SvaraRadera