måndag 10 maj 2010

Heja Hörbys damlag!

YES, Hörbys damer vann igår, mycket bra gjort! Tyvärr hade dom idag en tråkig domare, hade han tagit av sej solglasögonen (det var nästan regn) så hade han kanske sett vad som hände på planen, E fick tyvärr rött kort och fick lämna planen, många var överens om att det inte var rättvist men så är det, domaren betämmer... Det var kallt att stå ute i nästan 2 timmar men ändå skönt, hemma igen grillade vi kyckling, till det hade vi kokt potatis, brun sås, ärtor/morötter och gelé, mums, en riktig söndagsmiddag:-)

Kvällen svslutades med hockey, tur var att Sverige vann, hur skulle det sett ut om vi förlorade mot Norge??

Nu är det måndag fm, vad händer idag då? Utställningsjobb, förhoppningsvis ska jag få ut bedömningssedlarna...

Annars är det väl ganska ok, försöker att inte tänka på kommande behandlingar, är skiträdd för cellgifterna men har bestämt att jag inte ska ta ut det i förskott, det är svårt men jag försöker. Har lite ont av vätskan som samlats igen, har redan tömt 3 gånger och hade hoppats slippa åka till CSK förrän jag ska få insatt porten..

1 kommentar:

  1. Hejsan,

    Att få cellgifter är väldigt odramatiskt men jag förstår dig, allt det okända skapar ju en viss rädsla hos var och en. Om det är biverkningarna du oroar dig för så finns det inget man kan förbereda sig på för alla reagerar olika. Jag själv föreställde mig allt det värsta som kan drabba en, på så vis har jag idag kunnat säga att "jag trodde det skulle vara värre, det var inte så farligt".
    Du kommer att klara det!

    SvaraRadera