torsdag 5 augusti 2010

Det rullar på...

Det går lite trögt idag, var inne i Sjöbo och tog prover och är ganska slutkörd, tog nog ut mej lite igår när vi körde till yngsta dottern efter blombadet..

Vilat mej lite, nyss ringde dom från CSK och sa att dom ska kolla upp slangen som jag påstår mej ha i halsen. Direkt efter dom satt i Port-a-Cathen så sa jag att det känns som den hamnade i halsen, alla sa NEJ, det gjorde den inte... JO har jag sagt varje gång jag varit där för påfyllning av gifterna och dom har noterat det, nu när jag fick ta Neulasta så vidgas tydligen blodkärlet som portslangen ligger i och samtigt har jag massor av svamp som då lägger sej utanpå det kärlet och det gör att det kärlet blir tjockare så nu känner jag slangen hela tiden både när jag sväljer och inte sväljer. Nu har dom bestämt att halsen ska röntgas innan nästa påfyllning av gift så får vi se vad som händer.

6 kommentarer:

 1. Huvva, det lät inget bra det där med slangen. Hoppas att det löser sig på bästa sätt. Du har inte ont va?
  Ha det gott!
  Kram Annelie

  SvaraRadera
 2. Tänker ofta på dig Lisbet, speciellt när jag ser mig i spegeln, hihi!!
  Hoppas du har det så gott det går, stor kram till dig från mig. puss Katarina P

  SvaraRadera
 3. Men jösses.
  Hur svårt kan det vara och lyssna första gången ?!

  SvaraRadera
 4. Men fy vad det låter rälit! Kunde de inte kollat det på en gång!?! Kram Ninni

  SvaraRadera
 5. Fy det låter jätte obehagligt! Det blir bara tusen frågor i mitt huvud. Hoppas att du skriver hur det går med porten. Min port har jag inget besvär av alls och det är jag så tacksam över för jag tål inte limmet på plåster och tejp som används i sjukvården så bra.
  Massor med kramar Heidi

  SvaraRadera
 6. Verkligen ingen höjdare att känna en slang i halsen. Hoppas att det löser sig snabbt.
  Kram Yvette

  SvaraRadera