söndag 29 augusti 2010

Ögonen...


Trodde inte att ögonfransar kan ha så stor betydelse, mina ögon rinner nu hela tiden och det svider och är irriterat, jag har väl typ en eller två fransar kvar och det är jättejobbigt i ögonen. Jag ser inte vad jag skriver och kan inte kolla stavfelen men ni kanske kan lista ut om det blir för tokigt ändå, tur man har koll på var bokstäverna sitter på tangentbordet;)

Idag är en tråkdag, känner mej deppig, sovit dåligt och allmänt uttråkad, huvudvärk och gnällig.... Solen skiner just nu men det är höstlikt ute. Igår var det Bonnamarknad i Bjärsjölagård, lite trist att det inte händer mer när dom arrangerar sånt, det var 3 knallar, 5 bilar som hade bakluckeloppis, i ett skjul hade dom lite loppisprylar och inne i idrottslokalen fanns det väl 4 olika bord med böcker och gamla dukar/gardiner... Kan förstå att det är trögt att dra i något i en så liten håla men jag trodde "Bonnamarknad" skulle ha lite grönsaker och blommor iallafall.... men men, vi kom iallafall ut på en liten runda i byn och det är kul att dom gör något här.

Igår lade jag ut insamlingen till Cancerfonden på FB igen och det resulterade i att vi nu nått halvvägs till mitt mål, TACK Malin R, Alma och Moa, det betyder jättemycket, vet att det är fler pengar på väg men tydligen var det svårt att betala via sms igår, min egen betalning är inte heller registrerad.

I em ska vi köra till Trelleborg och våra goa vänner A & H, alltid mysigt och dom är duktiga på att pigga upp mej när jag är deppig.

Det hjälpte lite att skriva av sej här för nu känner jag mej lite gladare:)

Ha en fin dag alla!

4 kommentarer:

 1. Gunilla och Monica29 augusti 2010 16:27

  Hej Igen !

  Hoppas ni har en skön eftermiddag hos A & H . försök behålla dig glada humör , det hjälper fast det är jobbigt för dig .

  Kramar från oss i Sundets Pärla

  och xtra nosepussar från Alma & Moa

  SvaraRadera
 2. Hoppas att eftermiddagen blev bra.
  Kramar i massor
  pst...... jag har suttit och klappat svarta trollet en stund dst..........

  SvaraRadera
 3. Ja, när man blir av med ögonfransarna förstår man verkligen vad dom har för funktion. Det fastnar allt möjligt skräp i ögonen och annat. Hoppas du känner dej lite gladare nu. Tur att du har vänner som muntrar upp dej! Hoppas att även jag kan göra det med en kommentar och en stor KRAM, Anna

  SvaraRadera
 4. Hej Lisbet, klart vi ska hjälpas åt med insamlingen! Jag har till och med mejlat till Cancerfonden för att efterlysa pengarna som är på vift :) Inte bra om de rumlar runt i cyberspace och inte fyller sitt syfte!

  SvaraRadera