torsdag 19 augusti 2010

Seeg...

Har sovit ganska dåligt de sista nätterna så jag tänkte att jag skulle sova inatt, fick besked att jag kunde vid behov dubbla insomningstabletterna, jag tar inte dom så ofta så igår tänkte jag att jag nog vill sova... och det gjorde jag;) Somnade innan midnatt och vaknade 10.30... vet inte när jag sov så länge senast utom då jag befunnit mej i cellgiftskoman men jisses så seg man är i huvudet hihi... Ska ta mej en runda i byn och se om jag vaknar till liv:)

Nu känns munnen som en öken och smakar metall, inget är gott men det är så det är.


Detta hade passat mej utmärkt nu, kaffet smakar skit men är ett måste för att slippa huvudvärken, maten kunde jag tagit andra armen tills smaken i munnen är bra igen om ca 6-8 veckor... LÄNGTAR!!!


Nu börjar jag få tråkigt... I måndags körde L till Stockholm på utbildning och 5 kamp på Gröna Lund, då kom yngsta med sambo hit och sov över för dom skulle köra mej till CSK på tisdagen för behandlingen, L skulle komma hem onsdag så jag såg fram emot en kväll/natt i ensamhet men igår ringde L och sa att han tvingats köra till ett jobb i Gävle så det blev en natt till men det gör inget, igår kväll hade jag ju mina vänner här så det var bara tevligt, Men NU, NU har jag TRÅKIGT!! :)

Till sist, TACK Rosie frö ditt bidrag, det betyder massor för i Cancerlandet!
Två fina dansande blommor till dej, minns du dom från 80 talet? :)

2 kommentarer:

  1. Vet precis hur det känns. Vill bara ligga och dra ett gammalt täcke över mig. Trots att solen skiner. Kram Heidi

    SvaraRadera
  2. Skönt att få sova sin skönhetssömn! Den behövs. jag hoppas verkligen att du får må bättre denna omgången.
    Kram
    Annika

    SvaraRadera