söndag 22 augusti 2010

Regniga söndag...


Idag har det regnat precis hela dagen, man blir lite deppig men det är bara att krypa ner under täcket och vila istället. Vi körde en lite runda innan idag och det var skönt att se lite annat än de vanliga väggarna;)
Igår fick vi besök ett par timmar av våra goa vänner A & H, det är så underbart med vänner som bara vill komma och pigga upp, och det gör dom verkligen, att glömma bort det tråkga måendet i några timmar, det betyder väldigt mycket.

Jag mår mycket bättre denna gången, inte samma cellgiftskoma, visst behöver kroppen vila men jag klarar vara uppe större delen av dagen, värken klarar jag hyffsat med panodil. Det är bara den gräsliga smaken i munnen som plågar mej, det är vidrigt att allt smakar skit... det finns verkligen inget som smakar som det ska, jag vet ju hur det ska smaka och så får jag in det i munnen och så håller jag bara på att klökas:(
MEN, det kunde varit mycket värre, jag är sååå glad att jag orkar vara uppe, värken är helt klart hanterbar och humöret är också helt OK, jag skulle tom. kunna ta en liten dans:)


Sist men inte minst, tack till Ingela som betalt in till insamlingen... hmm, lät nästan som reklamen till TV lincensen;)

4 kommentarer:

 1. Ja, fy för allt äckligt i munnen!!! Det enda som funkar för mej , när det är så är kanelbullar och....öl! Det smakar i alla fall som förväntat. Skönt att du slipper den dumma värken! Här i dalarna har solen skinit hela dagen. Du får lite solenergi genom skärmen!

  SvaraRadera
 2. *fnissar*
  Du får sätta nån käck melodi till.
  Vad skönt att du mår så mycket bättre den här gången.
  Kramas

  SvaraRadera
 3. Tyvärr är jag inte så teknisk, skulle va fint med musik till, eller en video på mej när jag dansar kanske? Tror inte det hihi...

  SvaraRadera
 4. Balett antar jag? ;)
  Skönt att du mår bättre den här gången!

  SvaraRadera