måndag 30 augusti 2010

Struktur här med...

Skulle precis som Spenatmamman Kajsa skriver behöva ha struktur på mina dagar nu. Sover inte alls bra, inatt låg jag och vred och vände på mej till 5, sen sov jag till 10.30, är grymt seg och orkar inget alls, har ingen energi och ingen lust. Vill helst inte ta mina insomningspiller men får nog ge mej, måste få lite ordning på dagarna, kan inte sitta och slappa framför datorn hela dagarna. Igår var vi i Trelleborg och då blev jag jättepigg och mådde riktigt bra när vi körde hem, jag måste få lite stimulans...

I em ska jag till tandläkaren och försöka fixa till tanden jag bet sönder i förra veckan, eftersom jag inte fått ont så är den antagligen redan rotfylld, har tyvärr en del sådana.


Ikväll kommer R och ska hjälpa mej dra ur pälsen på Musse med furminatorn, det finns massor av päls och hon måste friseras till inför SW... Badet kommer ske till helgen.

5 kommentarer:

 1. Struktur är bra tror jag, man behöver det. Är så lätt att halka ur och bara inte göra någonting. Ta du insomningstabletterna tycker jag!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du ska ta dina tabletter, en god natts sömn stärker fysiken och den mentala hälsan :) Kroppen måste få reparera sig!
  Kram och lycka till hos tandis!

  SvaraRadera
 3. Jag tar mina piller jag. Har bestämt mej för att sömn är viktigt och riktigt och att de tankar natten bjuder sällan är till någon glädje. Så pilla på du och sov gott!! Ninni

  SvaraRadera
 4. Ta dina tabletter! Du kommer märka att det gör undervärk för sömnen. För att skapa struktur kan du ta hjälp av sådant som du måste göra varje dag, nämligen äta. Att ha fasta mattider (frukost, lunch, mellanmål och middag). Tycker du om att ligga länge på morgonen har du en senare frukosttid. Det låter kanske trist men det hjälper. Är du inte hungrig eller har smak, ät eller drick litegrann (det som passar för stunden).
  Det har iaf fungerat för mig, kan vara värt att pröva.
  kram

  SvaraRadera
 5. En liten uppmuntran dyker kanske upp idag.
  Spännande att Musse ska till SW.
  Det är rätt snart nu.
  Kram

  SvaraRadera