tisdag 16 november 2010

Ont i halsen...

Nu kommer det nog en förkylning, har inte varit förkyld sen förra vintern trots att jag haft så dåligt immunförsvar så jag ska inte klaga, bara det inte blir så illa att jag inte kan åka till Ullared på torsdag.
Idag ska jag ta mig till nålis och sen hem och kurera mig i soffan och njuta av att det "bara" är en förkylning, den försvinner ju igen:).

6 kommentarer:

 1. Gå in på närmaste apotek och köp en ask Muccoangin. Hjälper jättebra när man har ont i halsen. Smärtlindrande och bakteriedödande. Om det nu fungerar för dig att använda sånt? Det är sugtabletter som ska smälta så långt bak på tungan som det går.
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Vi pratade om det där när vi träffades på spa-dagen för några veckor sedan. Flera sa att de inte varit sjuka alls under cyton, som om giftet tog död också på bacillerna. Det kanske kan vara så? Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag har köpt en massa som ska vara bra på apoteket nu :)

  Kajsa -Jag tycker det har varit konstigt att jag inte dragit på mig nåt alls, med ett immunförsvar på 0,1 borde man ju åka på det mesta men det kanske är så att basillerna inte kan bita sig fast.

  SvaraRadera
 4. Åh Ullared. Har aldrig förut förstått tjusningen men sen jag såg programmet på TV så blev jag lite sugen. hehe
  SÅ, efter nyår ska jag och min Anna ge oss dit tänkte jag.
  Krya på dig vännen !
  STOR Kram

  SvaraRadera
 5. Jag skickar över lite sol och värme till dig. Hoppas det kan kurera förkylningen.
  Kram Från Had Yao, Krabi, Thailand

  // Cecilia

  SvaraRadera
 6. Krya på dig och hoppas du kommer iväg till Ullared. Själv har jag aldrig varit där men tänkte att jag ska ta mig dit i vår. Det verkar ha blivit jättepoppis att åka dit nu, tycker "alla" åker. Kramar och värme

  SvaraRadera