onsdag 22 september 2010

Gladare blogg :)

Jag måste rätta till lite, även om jag gnäller massor och lider av alla tröttsamma biverkningar så mår jag ganska bra psykist, jag är ganska glad, det är mest av biverkningarna jag blir arg och frustrerad. Efter jag gnällt så mår jag så himla mycket bättre:)

Hämtade in en omgång gurkor som jag la i burkarna, ska vi ta in fler gurkor så måste vi köpa fler burkar och göra mer inläggningsättika. Är det någon som kan förklara varför dessa gurkorna fått sån konstig form? Ingen av dom andra har haft det.


Visar här mina löjliga strån på huvudet, tyvärr är dom flesta lösa efter sista omgången gift, längtar jättemycket tills håret växer ut igen. Färgen är oroväckande vitt...


Igår med posten kom Musses diplom,
måste ju skryta lite och visa upp dom :) Har även beställt ny stamtavla, kände att det kunde vara fint med alla titlarna i hennes stamtavla och det kostar bara 100kr så det var det värt tycker jag...
Sen vill jag tacka för alla fina kommentarer jag får hela tiden,
det värmer jättemycket

Ikväll blir det grovtbröd med ägg och sill, hoppas det smakar :)

Ha en trevlig kväll alla!!
KRAM!


.

13 kommentarer:

 1. mycket hår !!_ men kooort !! Ja- att få eget hår igen är härlig !! Det ger en del av identiteten tillbaks igen tycker jag- även om jag tyckte det var helt ok med päruken !
  Allt ditt matsnack hördes gott ut : ) !
  Klem Ingrid

  SvaraRadera
 2. Gratulerar till de fina diplomen! :-)

  Absolut måste man få klaga ibland. Det gör ju jag också! Lite FÖR mycket just nu känns det som. Du ska se att du snart har en massa hår på huvudet igen. Jag funderar på att bege mig till frissan snart för att få lite ordning på mitt. Det har vuxit som bara den. Tjockt och mörkt är det (fast de första stråna som kom var väldigt ljusa precis som dina).

  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Jaha, och vad är det för fel på vitt nu då...? ;)

  SvaraRadera
 4. Lisbet, precis den formen hade några av mina gurkor med!!! Om du får veta varför, snälla berätta. =)
  Jag älskar ordspråk och hittade här två som jag tycker passar bra in till ditt inlägg ovan om din psykiska hälsa:

  Some days there won't be a song in your heart. Sing anyway. ~Emory Austin


  The human spirit is stronger than anything that can happen to it. ~C.C. Scott

  Om vi alla drabbade hjälps åt att behålla den mentala styrkan så inbillar iallfall jag mig att vi får bättre livskvalité.

  Kramar i massor
  Annika

  SvaraRadera
 5. Klaaaaaaaart du ska skryta. Kom på att jag skulle beställa ny stamtavla till Vitöra där hans SP-titel står. Är jättestolt bara över den. *ler*
  Hoppas du får en bra dag !!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. JA, det är underbart med hår, och tänk, det skulle jag aldrig ha njutit så mycket av om jag inte varit utan. Nu älskar jag att komma på att håret är smutsigt :-). Att jag har hår. Även om det fortfarande är ovant kort. Du ska se att snart är ditt också på gång. Kanske lockigt.. (det blev inte mitt)

  SvaraRadera
 7. Först och främst grattis till diplomet! Visst är det ju kul när man har kära husdjur som man får vara lite extra stolt över ;)

  Dina fjun ser ut som mina fjun. Men ack så härligt att det börjar växa ut. Kan inte sluta stryka över min fjuniga hjässa när jag sitter i TVsoffan :)

  Ses på Cancertjejerna
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 8. Provar fråga här- iom att det ju talas om hår- stämmer det att det ofta kommer ut som krullit ? Har hört det, o för meg stämmer det. Ja gtycker det är kul- min mann tittade på meg nyss o undrade om jag inte skulle gå till frissan - o platta ut det...." det er inte deg"....Undrar om flera har det slik. O om det i så fall ger med seg- har hört 1 år..... ?

  SvaraRadera
 9. Apropo håret som kommer tillbaka. Är det många av er som har fått krullit? Mitt blir mer o mer krullit - min mann undrade nyss på om jag inte skulle platta ner det lite.....men jag tycker det är kul jag !. O är det nått som igen avtar med tiden ? ? Ingrid

  SvaraRadera
 10. Hej Ingrid!
  Jag vet faktiskt inte om det alltid blir lockigt, ska bli spännande att se när det växer ut:)
  Någon annan som vet kanske?

  SvaraRadera
 11. Khapris - Det är absolut inget fel på vitt, bara det inte sitter på mitt huvud *fniss*

  SvaraRadera
 12. Som frisör kan jag berätta att det inte stämmer att det alltid växer ut som lockigt ;) Ofta får man dock tjockare hår! Och det är väl aldrig fel?

  SvaraRadera
 13. Aha ! Vad bra med en frissa som vet ! Kommer krullen att försvinna igen ? Ingrid

  SvaraRadera