onsdag 1 september 2010

Hemsida...

Har haft en ganska bra dag trots jag suttit vid datorn nästan hela dagen, håller på med en ny hemsida och det är alltid skoj.
Var en runda i trädgården och kollade mina gurkor, dock ingen att plocka idag, dom får nog sitta några dagar till. När jag gick där och kollade fick jag för mig att jag skulle gräva upp mina vinbär, krusbär och blåbärsbuskar, så nu är dom flyttade, jag var helt slut efter men skönt var det, hoppas nu dom tar sej.

Vill TACKA för bidragen till cancerfonden, vi är nu uppe i 2900kr, TACK till Khapris, Carolina, Helene Ottosson, Malin R, 3 anonyma och min "gubbe" :)


Idag går mina tankar till Linda som återigen fått ett tråkigt besked..
Vi tänker på dej och din familj Linda...
.

5 kommentarer:

 1. Oj, fullt ös i trädgården idag ser jag.
  Blir trött av att bara läsa det. *ler*
  Men nu är trädgårdsarbete inte min grej här i världen. Fick nog av det när jag växte upp och vi bodde i villa. Usch........
  Landet och klippa gräset räcker som arbete och motion. Kram

  SvaraRadera
 2. Ny hemsida minsann. Spännande! Orkar du ta dig till några utställningar nu för tiden? Själv ska jag till Borås på söndag vilket jag ser fram emot. När jag fick cytostatika så såg jag till att behandlingarna inte krockade med en utställning jag ville gå på. Är man utställningsskadad så är man... *ler*
  Önskar dig en härlig dag!
  Kram, P

  SvaraRadera
 3. P- Nej det blir ingen utställning för min del detta året, dock ska gubben med Musse till SW, kommer kännas grymt att sitta hemma och vara nervös..
  Håller tummarna för dej på söndag, vem ska du ställa?
  Kram Lisbet

  SvaraRadera
 4. Gunilla och Monica2 september 2010 16:47

  Hejsan ! tassar in och läser att du mår bättre idag , vad skönt att läsa , nu har vi snart hösten i antågande och alla vackra färgen i naturen

  ta hand om dig

  Kramis Gunilla & Monica

  Alma & Moa skickar xtra nosepussar

  SvaraRadera
 5. Hej Lisbet och godmorgon. Klockan är nu 6.40 och jag är uppe redan trots att jag har tagit ledigt i dag. Mina fyrbenta vill ha sin blötmat till frukost som vanligt. Vadå sovmorgon? Men jag kan ju gå och lägga mig sen. Nästa helg blir det inget gjort här, då måste jag hålla alla tummar för Musse på SW.
  Trevlig helg! Hälsn Elisabeth

  SvaraRadera